Direct boeken!

Omschrijving open motorboot Blue Star voor 4 personen

De Blue Star is een ruime open motorboot voor maximaal 4 volwassenen. U stuurt de motorboot door middel van een stuurwiel. De Blue Star is voorzien van een 8 PK Yamaha buitenboordmotor met elektrische start.

Voor het huren van de Blue Star open motorboot heeft u geen vaarbewijs nodig.

Direct boeken!

Vaargebied

Met onze open motorboot kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroutes Rondje Meerland en Rondje Blauwestad ontwikkeld. Wilt u onze dagtocht, het Rondje Oldambt, gaan varen? Dan raden wij u aan om een 6- of 10-persoons sloep te huren. Die zijn iets geschikter voor langere vaartochten.

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 60

4 uur

€ 90

8 uur

€ 150

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Direct boeken!

Verhuurlocatie

De Blue Star motorboot voor 4 personen ligt op onze locatie Jachthaven Midwolda.

De boottas: lunchen op het water

Geen zin om zelf brood te smeren? Maak de dag compleet met een een lekkere lunch op het water en bestel uw eigen Boottas of Kinderboottas bij Ontbijt Service Oldambt.

Boot reserveren

Beoordelingen door huurders

Annuleren

Wordt het erg slecht weer? Bij Bootverhuur Blauwestad kun je de boeking altijd kosteloos verplaatsen naar een andere datum binnen het vaarseizoen. Wil je niet verplaatsen maar annuleren? Dan kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen; 10% bij annulering tot 1 week voor de start van de huurperiode, 50% bij annulering tot 2 dagen voor de huurperiode en 100% bij annulering binnen 2 dagen voor de start van de huurperiode.