Direct boeken!

Omschrijving Elektrosloep voor 6 personen

De E-sloep 550 is een ruime aluminium sloep die speciaal is ontworpen om elektrisch mee te varen. De boot is uitgerust met een 3,5 KW Pod-motor van Arka uit Giethoorn. Hierdoor is de sloep fluisterstil en bovendien gemakkelijk te besturen door middel van het stuurwiel.

De elektrosloep is voorzien van een hoge cabriokap aan de voorzijde. Volwassenen kunnen hier comfortabel onder zitten. De kap is ook eenvoudig naar beneden te klappen.

Direct boeken!

Onze elektrische sloep is ruim genoeg voor 6 volwassenen. Voor het huren van de sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Direct boeken!

Vaargebied

Met onze E-sloep 550 kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroutes Elektrisch rondje Meerland en Elektrisch rondje Blauwestad ontwikkeld.

Wilt u onze dagtocht “Rondje Oldambt” gaan varen? Kies dan een van onze andere boten. Deze varen namelijk iets sneller dan de E-sloep 550.

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 70

4 uur

€ 110

8 uur

€ 160

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Direct boeken!

Verhuurlocatie

De elektrische e-sloep 550 voor 6 personen ligt op onze locatie Havenkwartier Blauwestad.

De boottas: lunchen op het water

Geen zin om zelf brood te smeren? Maak de dag compleet met een een lekkere lunch op het water en bestel uw eigen Boottas of Kinderboottas bij Ontbijt Service Oldambt.

Boot reserveren

Beoordelingen

Annuleren

Wordt het erg slecht weer? Bij Bootverhuur Blauwestad kun je de boeking altijd kosteloos verplaatsen naar een andere datum binnen het vaarseizoen. Wil je niet verplaatsen maar annuleren? Dan kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen; 10% bij annulering tot 1 week voor de start van de huurperiode, 50% bij annulering tot 2 dagen voor de huurperiode en 100% bij annulering binnen 2 dagen voor de start van de huurperiode.

Bijdrage

Bij de aanschaf van de E-sloepen heeft Bootverhuur Blauwestad een bijdrage ontvangen van LEADER Oost-Groningen en de provincie Groningen. We zijn erg blij dat deze twee partijen ons streven om onze verhuurvloot te verduurzamen hebben ondersteund.