Omschrijving

De AluShip E-sloep 700 is een luxe, ruime aluminium sloep voorzien van een cabrioletkap en zitkussens met rugleuning. De kap is hoog genoeg om comfortabel onder te zitten, maar kan ook naar beneden geklapt worden. Tot slot kunnen ook de zijkanten van de kap eruit geritst worden, zodat het lekker doorwaait maar opvarenden toch beschermd zijn tegen de zon.

De sloep is uitgerust met een elektrische POD-motor van ePropulsion en voorzien van een dubbel accupakket. Hierdoor kunt u probleemloos een dag lang varen met deze e-sloep. U stuurt de sloep door middel van een stuurwiel.

De AluShip E-sloep 700 is ruim genoeg voor 10 volwassenen. Voor het huren van de e-sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Vaargebied

Met onze 10-persoons sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroutes Rondje Meerland en Rondje Blauwestad ontwikkeld. Wilt u een volledige dag gaan varen? Kies dan voor Rondje Oldambt, een prachtige afwisselende route door het Groninger landschap.

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 100

4 uur

€ 150

8 uur

€ 220

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Verhuurlocatie

De ruime E-sloep 700 voor 10 personen ligt op onze locatie Jachthaven Midwolda.

Reserveren

Beoordelingen

Deze boten zijn zo nieuw dat we nog geen beoordelingen hebben ontvangen. Zodra die er zijn zullen we deze hier vermelden.

HISWA Boot van het jaar

AluShip heeft met de E-sloep 700 de "HISWA Boot van het jaar 2022"-verkiezing gewonnen in de categorie sloepen en tenders. Bootverhuur Blauwestad is het eerste verhuurbedrijf in Nederland dat deze prijswinnende sloep in de verhuur heeft. Daar zijn we best een beetje trots op.

Fonds Nieuwe Doen

Voor de aanschaf van deze nieuwe uitstootvrije sloepen heeft Bootverhuur Blauwestad een lening afgesloten bij Fonds Nieuwe Doen. Door onze dieselsloepen te vervangen door nieuwe sloepen met elektromotor stoten we veel minder CO2 uit en dragen we bij aan een duurzamere watersport.