Direct boeken!

Omschrijving Canadese kano voor 2 tot 3 personen

De Canadese kano is een ruime open kano voor 2 tot 3 personen. Iedere opvarende krijgt een eigen steekpeddel, waarmee de kano voortbewogen en bestuurd kan worden.

Het dragen van een zwemvest is bij het huren van een kano verplicht. Deze krijgt u gratis van ons mee, net als een waterdicht tonnetje voor uw waardevolle spullen.

Direct boeken!

Vaargebied

Waar u het beste kunt varen met onze kano's is afhankelijk van de wind. Waait het hard, dan is een kort tochtje richting het strand van Midwolda vaak al sportief genoeg. Is er weinig wind? Dan kunt u het Oldambtmeer oversteken en woongebied Het Riet van Blauwestad bezoeken. Onze medewerkers adviseren u voor afvaart graag over leuke, geschikte kanoroutes.

Direct boeken!

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 20

4 uur

€ 30

8 uur

€ 40

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Direct boeken!

Verhuurlocatie

De Canadese kano's voor 2-3 personen liggen op onze locatie Jachthaven Midwolda.

Kano reserveren

Wat vinden andere huurders van onze kano's?

Annuleren

Wordt het erg slecht weer? Bij Bootverhuur Blauwestad kun je de boeking altijd kosteloos verplaatsen naar een andere datum binnen het vaarseizoen. Wil je niet verplaatsen maar annuleren? Dan kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen; 10% bij annulering tot 1 week voor de start van de huurperiode, 50% bij annulering tot 2 dagen voor de huurperiode en 100% bij annulering binnen 2 dagen voor de start van de huurperiode.